Eksempler fra medlemmerne:

Cybersikkerheds-awareness træning

Hvad gør andre virksomheder for at sikre, at medarbejderne har cybersikerheds-awareness?

Alle virksomheder, store som små, vil på et eller andet tidspunkt i deres levetid opleve sikkerhedsbrud som følge af menneskelige fejl. Hackere bliver bedre og bedre til at snyde godtroende medarbejdere, så selv de mest garvede IT-eksperter kan blive offer for et ondsindet digitalt plot. Derfor er cybersikkerheds-awareness et af de absolut varmeste emner lige nu, hvad angår digital kompetenceudvikling i Danske virksomheder.

Som et led i Digital Dogmes arbejde med cybersikkerheds-awareness, har vi samlet et par eksempler på, hvad vores medlemmer allerede gør for at træne deres medarbejdere og sikre awareness på tværs af hele organisationen.

Bidragsydere

Tryg, TDC og KPMG

Kontakt

Christine Miranda Kongsrud, Engagement manager,

christine@digitaldogme.dk, tlf. +45 29 77 58 41

Ifølge en analyse lavet af IBM, skyldes op mod 95% af alle sikkerhedsbrud menneskelige fejl, eller human error som det også kaldes. Det er derfor helt afgørende for cybersikkerheden, at virksomheder arbejder målrettet mod at mindske menneskelige fejl og sikre, at medarbejderne har de fornødne værktøjer til at agere sikkert i deres hverdag.

– Digital Dogme

BLIV MEDLEM OG FÅ ADGANG TIL UNIK VIDEN

DIGITAL DOGME ER DIN DIGITALE ANDELSBEVÆGELSE

Ambitiøse danske virksomheder er rygraden i Digital Dogme og bidrager alle til udviklingen af foreningen og udbredelsen af digitale erfaringer til andre virksomheder på tværs af brancher. Vores vidensprodukter er derfor også eksklusivt content til vores medlemmer.

Her er 3 virkelig gode grunde til at melde dig ind med det samme:

Bliv en del af en bevægelse, der arbejder for, at Danmark fastholder sin digitale førerposition

Få adgang til et unikt fællesskab, som består af virksomheder fra alle brancher i dansk erhvervsliv

Opkvalificer dine medarbejdere med unikke kurser og læringsprodukter baseret på konkret erfaring fra danske virksomheder

BLIV MEDLEM NU