Guide:

Sådan træner du dine medarbejderes cybersikkerheds-awareness

Hvordan kan man træne medarbejderne i cybersikkerheds-awareness?

Cybersikkerheds-awareness er både simpelt, i den forstand at det handler om et basalt niveau af viden og kompetencer ift. sikker digital adfærd, og kompliceret, fordi det kræver at medarbejderne ændrer adfærd. Det er ikke noget man kan gøre på en enkelt kursusdag eller ved at plastre kontoret til i plakater med skrappe budskaber. At ændre medarbejdernes adfærd er et langsigtet projekt, der kræver nye, smarte og underholdende metoder i forskellige kombinationer, alt efter hvem dine medarbejdere er.

I dette papir har vi samlet nogle af de mest essentielle metoder og tilgange til awareness træning med henblik på at give dig et overblik over mulighederne og hjælpe dig i gang med at træne dine medarbejdere i cybersikkerheds-awareness.

Bidragsydere

Tryg, TDC og KPMG

Kontakt

Christine Miranda Kongsrud, Engagement manager,

christine@digitaldogme.dk, tlf. +45 29 77 58 41

Gamification kan defineres som “…the process of engaging people and changing behavior with game design, loyalty, and behavioral economics. It’s taking what’s fun about games and applying it to situations that maybe aren’t so fun.” 

Gabe Zichermann, Gsummit

BLIV MEDLEM OG FÅ ADGANG TIL UNIK VIDEN

DIGITAL DOGME ER DIN DIGITALE ANDELSBEVÆGELSE

Ambitiøse danske virksomheder er rygraden i Digital Dogme og bidrager alle til udviklingen af foreningen og udbredelsen af digitale erfaringer til andre virksomheder på tværs af brancher. Vores vidensprodukter er derfor også eksklusivt content til vores medlemmer.

Her er 3 virkelig gode grunde til at melde dig ind med det samme:

Bliv en del af en bevægelse, der arbejder for, at Danmark fastholder sin digitale førerposition

Få adgang til et unikt fællesskab, som består af virksomheder fra alle brancher i dansk erhvervsliv

Opkvalificer dine medarbejdere med unikke kurser og læringsprodukter baseret på konkret erfaring fra danske virksomheder

BLIV MEDLEM NU