Københavns Lufthavn slipper træningsdata fri med den Digitale Træningsdagbog

I 2020 lancerede CPH den Digitale Træningsdagbog, et simpelt interface til medarbejdere i Security, der giver et overblik over deres individuelle kompetenceudvikling og fremskridt. Løsningen introducerede en helt ny og simpel tilgang til træning, hvor medarbejderne fik indsigt i deres træningsdata og derved større overblik over deres faglige performance. ”Det vi ønskede var, at data blev en driver for individet ift. at tage ansvar for egen læring” fortæller Jakob Frølund, Director og Head of Training Academy i CPH til Digital Dogme. Løsningen blev adopteret forholdsvis hurtigt og uden en større kommunikationsplan. Løsningens vellykkede implementering skyldtes, at initiativet kom fra medarbejderne.

Digital Dogme har talt med CPH om, hvad idéen bag Træningsdagbogen er, og hvad de lærte i processen fra udfordring til idé og til sidst, implementering.

Download hele casen og få 4 indsigter fra Københavns Lufthavn

Download casen