Koncern IT udvikler tekniske talenter til et fremtidigt behov

For Koncern IT i Københavns Kommune har første halvdel af 2021 været transformativ. Organisationen søsatte nemlig i januar en omfattende transformation og organisationsændring, der skal hjælpe med omstilling til cloud, nye teknologier og mere agile arbejdsformer. Det kræver nye kompetencer at gennemføre en digital transformation, men konkurrencen for især tekniske talenter er hård. ”Det er et svært marked at rekruttere dygtige medarbejdere i, så derfor begyndte vi at tænke over, hvordan kan vi arbejde bredere med kompetenceudvikling?”, fortæller Kristina Skovdal, der er afdelingschef i Koncern IT.

For at sikre et fortløbende fokus på rekruttering og fastholdelse af teknisk talent, lancerede Koncern IT i starten af 2021 således deres Tekniske Graduate Program. Digital Dogme har talt med Koncern IT om deres erfaringer såvel som udfordringer i forbindelse med etableringen af det Tekniske Graduate Program.

Download hele casen og få 5 indsigter fra Koncern IT

Download casen