Cybersikkerheds-
awareness

Erfaringer og udfordringer fra Danmarks store virksomheder

23. november kl. 13 – 14.30

Der er lukket for tilmelding

Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande. Digitalisering og den teknologiske udvikling giver mange muligheder, men vi kan ikke tale om digitalisering uden også at tale om cyber- og sikkerhedskompetencer. For cybersikkerhedstruslen er nemlig blandt de mest alvorlige trusler mod Danmark og med den stigende grad af digitalisering, er det kun blevet vigtigere, at virksomhederne har styr på deres cybersikkerhed.

Cybersikkerhed og awareness har en tendens til at være noget, vi arbejder med i form af “happenings” eller events.

Men hvorfor først gøre noget ved det, når skaden er sket? Det er nemlig lige meget, hvor uigennemtrængelig din sikkerhedsinfrastruktur er, hvis du ikke også har taget højde for at beskytte det menneskelige element. For uanset hvor godt beskyttet virksomheden er, er det næsten altid sårbart over for en insidertrussel.

Men hvordan gør vi awareness til en del af vores generelle væren og måde at agere på?

Desværre er træningsprogrammer ikke altid nok til at imødegå cybertrusler. Du kan ikke bare distribuere undervisningsmateriale og forvente, at alle kommer med på din cybersikkerhedsstrategi. Du skal give medarbejderne en grund til at bekymre sig.

For at ændre det skal du dedikere dig selv til at fremme en cybersikkerhedskultur. Og det første skridt i den proces er at fremme cyberawareness i hele organisationen.

Vis dine medarbejdere, hvorfor cybersikkerhed ikke kun er vigtig for din virksomhed, men også for dem.

Vi har samlet nogle af Danmarks store virksomheder, der vil tale om erfaringer og udfordringer med cyberawareness. Deltag i webinaret og få indsigt i, hvordan du kan få alle med på cyberawareness rejsen og sikre en effektiv cybersikkerhedskultur.

Der er lukket for tilmelding

Program

Velkomst v. Digital Dogme

Security awareness: Giver det overhovedet mening, og hvordan får vi alle med på rejsen?
v. Kenneth Aukdal, Awareness and Communications Manager hos TDC Net og Magnus Strøyer Rasmussen, Security Awareness & Communications Specialist hos Nuuday

  • Hvilke redskaber skal man have adgang til for at kunne udføre sit arbejde?
  • Erfaringer og udfordringer fra TDC Net og Nuuday
    • Hvad fungerer rigtigt godt – eksempler på succesoplevelser
    • Hvad fungerede ikke godt – eksempler på mindre heldige tiltag, og hvordan man undgår dem

Erfaringer med gamification i awareness raising v. Michael Mærsk-Møller Hansson, Sikkerhedskonsulent i Koncern IT, Københavns Kommune

Security Stickiness for Developers v. Kristian Kristensen, Head of Client Engagement i F-Secure

Opsamling og tak for i dag v. Digital Dogme

Der er lukket for tilmelding

Vigtigheden af ​​at kunne sikre og beskytte samfund, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner i en stadigt stigende digitaliseret verden vokser dag for dag. Det er altafgørende at sikre tilstrækkelige kompetencer og mindset, der er i stand til at forstå og sikre de stadig mere komplekse byggesten – som udgøres af teknologi, processer og mennesker – som den digitale verden er bygget på, og kræver en samarbejdstilgang, som præsenteret af Digital Dogme.

Kristian Kristensen, Head of Client Engagement i F-Secure