Digital
Dogme

Hvad får du som medlem?

I Digital Dogme kombinerer vi flere indsatser for at positionere og skabe opmærksomhed om vores medlemmers behov for digitale kompetencer. Vi sikrer samtidig, at de let kan dele viden med hinanden og tage næste skridt mod mere digital opkvalificering af deres medarbejdere.

Læs mere

Hvorfor blive medlem?

VIDEN

Vi udarbejder et årligt kompetencebarometer, der dokumenterer den aktuelle kompetencestatus i Danmark og hvilke roller, der effektivt kan og bør løftes samt white papers med anbefalinger og koncepter til opkvalificering.

EKSPONERING

Vi udgiver og deler løbende viden om vores medlemmers opkvalificeringsinitiativer og kompetencebehov i form af interessevækkende artikler, individuelle showcases og SoMe-omtale.

INDFLYDELSE

Vi er et talerør og eksponeringskilde (PR) for de topledere og direktører, som vil stå stærkt og relevant på kompetencedagsordnen. Sammen skaber vi stor opmærksomhed om det, som virker.

UDVIKLING

Vi giver adgang til en årskonference, faciliterer vidensdelingsevents og matcher vores medlemmer, så de kan dele indsigter og bygge ovenpå eksisterende erfaringer.

Typer af medlemskab

Medlemmerne i Digital Dogme er erhvervsdrivende virksomheder, organisationer, foreninger og offentlige myndigheder, som ønsker at deltage og fremme foreningens formål. Vores målgruppe er typisk virksomheder i det større SMV-segment til de allerstørste danske virksomheder.

Associerede medlemmer

Er din virksomhed eller organisation interesseret i digital opkvalificering, men endnu ikke klar til at investere den nødvendige tid og ressourcer, kan I blive associeret medlem af Digital Dogme.

I støtter op om vores dogme og grundlæggende formål og får bl.a. adgang til nyheder, viden og udvalgte events samt logo på hjemmesiden.

Associeret medlemskab er gratis.

Partnere

Partnerne i Digital Dogme er offentlige og private organisationer eller virksomheder, der støtter op om vores arbejde og om digital opkvalificering som en kritisk samfundsopgave. Sammen skræddersyer vi partnerskabet, så begge parter drager fordele af samarbejdet.

Kontakt os for en drøftelse af partnerskabsmuligheder.

Medlemmer

Medlemmerne af Digital Dogme er blandt Danmarks mest ambitiøse private og offentlige virksomheder og organisationer. Medlemmerne deler indsigt og sætter retning for arbejdet med digital opkvalificering og dermed arbejdet for at reducere manglen på digitale kompetencer - til gavn for medarbejdere, erhvervsliv og samfund.

Prisen for medlemskab er gradueret efter antallet af medarbejdere.

Små virksomheder
(<50 ansatte)

Indmeldelsesgebyr 10.000 DKK
Årlig medlemspris 5.000 DKK

Mellemstore virksomheder
(<250 ansatte)

Indmeldelsesgebyr 25.000 DKK
Årlig medlemspris 15.000 DKK

Store virksomheder
(>250 ansatte)

Indmeldelsesgebyr 50.000 DKK
Årlig medlemspris 30.000 DKK

Dine fordele som medlem

Vi er dansk erhvervslivs netværk for udvikling af digitale kompetencer. Som medlem i Digital Dogme får du både eksponering, viden og indflydelse på tværs af brancher. Dette er blandt andet:

Indflydelse på en samfundskritisk dagsorden

Adgang til netværk med andre ambitiøse virksomheder

Deltagelse i events og konferencer

Mulighed for at skrive blogindlæg og få omtalt cases

Certifikat på din virksomheds indsats

Deltagelse i workshops for at fremme udviklingen

Omtaler på LinkedIn og Twitter

Bliv en del af Digital Dogme

Som medlem af Digital Dogme går I forrest og opkvalificerer jeres medarbejdere for at dele erfaringerne med de øvrige medlemmer. Fordi vi er stærkere sammen. Udvid dit netværk, bliv inspireret og få ny indsigt om digital opkvalificering.

Tag kontakt til os her