Årets Digitale Kompetenceløft 2024

Den 5. december samles erhvervslivets top, uddannelsesaktører og det politiske system til topmødet: Danmarks Digitale Kompetencer 2024. På topmødet uddeler vi for anden gang prisen for Årets Digitale Kompetenceløft. Du har nu muligheden for at indstille, hvem du mener fortjener at komme i betragtning til prisen?

Hvilken virksomhed fortjener anerkendelse for deres arbejde med det digitale kompetenceløft?

Om prisen

Prisen anerkender og belønner virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der går forrest i udviklingen og implementeringen af digital uddannelse og opkvalificering. Prisen hædrer virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der har igangsat eller gennemført initiativer, der bidrager til for at løfte Danmarks digitale kompetencer på tværs af aldersgrupper, erhverv og samfundslag, så Danmark kan fortsætte med at være et digitalt foregangsland og sikre lige digitale muligheder for alle dele af arbejdsstyrken. 

Bedømmelseskriterierne for Årets Digitale Kompetenceløft fokuserer bl.a. på at virksomheden, organisationen og enkeltpersoner har igangsat opkvalificeringstiltag, der bidrager til at inkludere flere dele af arbejdsstyrken, som adresserer de digitale uligheder og som bidrager til, at ingen efterlades i den digitale transformation.

Vinderne af Årets Digitale Kompetenceløft får national anerkendelse, og prisen giver dem mulighed for at fremvise deres engagement og succes i at løfte Danmarks digitale kompetencer. 

Der uddeles i alt tre priser i forbindelse med Årets Digitale Kompetenceløft målrettet virksomheder, organisationer og enkeltpersoner.

Hvem mener du skal vinde prisen?

Vindere 2023

ReDI School of Digital Integration Denmark

Social Impact prisen gik til ReDI School of Digital Integration Denmark for deres vigtige arbejde med at give kvinder med flygtningebaggrund digitale kompetencer.

Michael E. Caspersen og Ole Sejer Iversen

Juryens Specialpris blev tildelt Michael E. Caspersen og Ole Sejer Iversen som anerkendelse af deres engagement og ihærdige indsats for at etablere teknologiforståelse som en udbredt ekspertise.

Topsoe

Virksomhedsprisen gik til Topsoe for deres inspirerende arbejde med at styrke deres medarbejderes kompetencer inden for ansvarlig brug af generativ AI.

Juryen 2023

André Rogaczewski

André Rogacsewski

Adm. direktør i Netcompany (formand)

Lillian Mogensen

Lilian Mogensen

Prof. bestyrelsesmedlem og rådgiver, fhv. direktør, ATP og Udbetaling Danmark

Nana Bule

Nana Bule

Særlig rådgiver hos Goldman Sachs

Louisa Loran

Louisa Loran

Head of Supply Chain & Logistics i Google

Henrik Lund

Henrik Lund

Adm. direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune