Årets Digitale Kompetenceløft 2023

Den 6. december samler Digital Dogme og DI Digital erhvervslivets top, uddannelsesaktører og det politiske system til topmødet: Danmarks Digitale Kompetencer 2023. På Topmødet uddeler vi for første gang prisen for Årets Digitale Kompetenceløft. Du har nu muligheden for at indstille, hvem du mener fortjener at komme i betragtning til prisen?

Hvilken virksomhed fortjener anerkendelse for deres arbejde med det digitale kompetenceløft?

Om prisen

Prisen anerkender og belønner virksomheder og organisationer, der går forrest i udviklingen og implementeringen af digital uddannelse og opkvalificering. Prisen hædrer virksomheder og organisationer, der har igangsat eller gennemført initiativer, der bidrager til for at løfte Danmarks digitale kompetencer på tværs af aldersgrupper, erhverv og samfundslag, så Danmark kan fortsætte med at være et digitalt foregangsland og sikre lige digitale muligheder for alle dele af arbejdsstyrken. 

Bedømmelseskriterierne for Årets Digitale Kompetenceløft fokuserer bl.a på at virksomheden eller organisationen har igangsat opkvalificeringstiltag, der bidrager til at inkludere flere dele af arbejdsstyrken, som adresserer de digitale uligheder og som bidrager til, at ingen efterlades i den digitale transformation. Desuden skal indsatsen bidrage til at virksomheden har styrket sin kerneforretning og konkurrencedygtighed. 

Vinderne af Årets Digitale Kompetenceløft får national anerkendelse, og prisen giver dem mulighed for at fremvise deres engagement og succes i at løfte Danmarks digitale kompetencer. 

Desuden får prisvinderen et års medlemskab af Digital Dogmes Board of Digital Excellence, hvor nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer, deler erfaringer og viden om digital transformation.

Juryen består af:

André Rogaczewski

André Rogacsewski

Adm. direktør i Netcompany (formand)

Lillian Mogensen

Lilian Mogensen

Prof. bestyrelsesmedlem og rådgiver, fhv. direktør, ATP og Udbetaling Danmark

Nana Bule

Nana Bule

Særlig rådgiver hos Goldman Sachs

Louisa Loran

Louisa Loran

Head of Supply Chain & Logistics i Google

Henrik Lund

Henrik Lund

Adm. direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune