De Digitale Specialister

Uddannelse og opkvalificering af digitale specialister

Uddannelse og opkvalificering af digitale specialister

I dette white paper har Digital Dogme zoomet ind på den ene af de tre målgrupper, der beskrives i Det Digitale Kompetencebarometer: De digitale specialister.

I en verden, hvor teknologi og digitalisering spiller en stadig større rolle, er der et stigende behov for digitale specialister i danske virksomheder. Det er forventet, at der vil mangle op mod 30.000 digitale specialister i de kommende år. Dette white paper har til formål at give anbefalinger til, hvordan danske virksomheder kan arbejde med uddannelse og opkvalificering af digitale specialister for at imødekomme dette behov.

White paperet er udarbejdet af konsulenthuset Realize for Digital Dogme i samarbejde med danske virksomheder, interesseorganisationer og uddannelsesinstitutioner. Det giver et billede af, dels hvem specialisterne er som medarbejdergruppe, og dels hvordan man kan arbejde med uddannelse og opkvalificering af medarbejdergruppen. White paperet indeholder også en række cases, der har til formål at give konkret inspiration til virksomheder til at investere i og løfte deres medarbejdere.